Skip to main content
Foto's: Anita Kooistra

Boeken

Weven MAX8

 

MAX8, het nieuwe boek van Marian Stubenitsky, gaat over weefsels met, de naam zegt het al, maximaal 8 schachten. De eerste boeken uit deze reeks hadden een thema; ze gingen over een deelgebied van weven. In deze uitgave komt een grote verscheidenheid aan onderwerpen aan bod. Wat ze gemeen hebben is dat het aantal schachten beperkt is, hoewel het ook interessant kan zijn voor mensen die op meer dan 8 schachten weven.
Prijs: € 45,00

Janna weeft

Janna van Ledden-Valk begon met weven in 2011 en heeft in de jaren die volgden een reputatie op weten te bouwen vanwege de originaliteit, de kwaliteit en de sublieme kleurkeuze van haar sjaals. Wereldwijd werd ze bekend via de sociale media. In toenemende mate begonnen bewonderaars haar te vragen de patronen van haar ontwerpen prijs te geven.
Prijs: € 45,00

Dubbel met een Twist

Dit is een diepgaande studie naar alle mogelijke vormen van schijndubbel, met verschillende ontwerpmethoden.
Prijs: € 47,50

Stubenitsky Code

Een boek over weefsels met slechts één bindschacht.
Prijs: € 45,00

Weven op 3 schachten

Een boek over weefsels met 3 schachten in een nieuw jasje. Dit is de vierde druk, tweetalig in Nederlands en Engels, genaaid en met harde kaft.
Prijs: € 40,00

Weven met Echo en Iris

Het eerste weefboek van Marian Stubenitsky met uitleg over veel verschillende weefstructuren die met echo- of parallelle rijgingen gemaakt kunnen worden. Een uniek project, niet eerder op deze manier in boekvorm gepubliceerd.

De Nederlandse versie is uitverkocht. De Engelse versie is volop verkrijgbaar. Als u op de knop Lees meer klikt, komt u op de pagina met de link die leidt naar de volledige Nederlandse tekst.

Prijs: Engelse uitgave: € 47,50